MarineInnotion_logoles mer om deltakelse i programmet
Du er her: Forsiden/Nyheter/Oppstart av ny studie:Kartlegging av kunnskap om sjømatmarkedet og brukerdreven innovasjon i sjømatsektoren
line
blank
knapp til forsiden
menyknapp_hvorfor nordisk innovasjonsprogram
menyknapper
menyknapper
menyknapp_aktiviteter
Menyknapp_studierogprosjekter
Menyknapp_rapporter
menyknapp_nyhetsarkiv
menyknapp_fordypning

 
illustrasjon  
Oppstart av ny studie:
Kartlegging av kunnskap om sjømatmarkedet og
brukerdreven innovasjon i sjømatsektoren

line
 
 
 
 

Jens Henrik Møller ved Gemba Seafood skal gjennomføre en kartlegging av kunnskap om sjømatmarkedet og brukerdreven innovasjon i sjømatsektoren. Hovedmålsettingen er å få oversikt av hva som er gjort og planlagt av analyser og studier innenfor trender og størrelse på sjømatmarkedet.

Vi har bedt Jens Henrik Møller si noen ord om det forestående arbeidet.
I GEMBA syntes vi at det kunne blive en spændende opgave at løse da vi vil komme til at arbejde med den samlede nordiske sektor.

Hva tror du vil være nytteverdien av en slik studie for GEMBA og for sektoren?
For GEMBA vil det være at få indsigt i den aktuelle situation for seafood markedet og brugerdreven innovation. Jeg håber at arbejdet kan bidrage til at styrke den nordiske seafood sektor på de markeder maner repræsenteret og relation til innovations perspektivet bliver det spændende at undersøge om der er en klar kobling mellem en styret innovative ledelse og gode resultater.

De største utfordringene i forbindelse med gjennomføringen av selve kartleggingen?
Der er jo tale om en meget kompleks opgave som vil indeholde meget store informationsmængder. En af udforingerne bliver at fremdrage trends og tendenser.

 

Renate BergersenJens Henrik Møller er utdannet Cand.Scient Pol (1988) ved Århus Universitet og stiftet i 2006 GEMBA Seafood Consulting A/S som leverer konsulentytelser innenfor seafood-området.

Før GEMBA arbeidet Møller i Dansk Industri med fiskeindustrien og før dette i Danske Slakterier
(den danske svinekjøtt-sektor) med avsetting og ervervs- og markedsforhold.

- Karrieren startede dog i Danmarks Fiskeriforening hvor jeg fik et grundleggende indsigt i seafood - og fiskerisektoren, avslutter Møller.


Nordisk marint innovasjonsprogram er delt opp i tre moduler. Den første fasen, som programmet er inne i nå, skal danne grunnlag for det videre arbeidet og de to neste programmodulene.

For å sikre best mulig effekt av arbeidet er det viktig først å foreta en grundig kartlegging av hva som rører seg i dagens marine sektor, og hvor utfordringene og mulighetene ligger. Programmet har derfor initiert to studier, som begge er tenkt ferdig i første halvår 2011. Studien: Kartlegging av kunnskap om sjømatmarkedet og brukerdreven innovasjon i sjømatsektoren blir den første av disse studiene.
________________________________
Nærmere informasjon gis via e-post. Vennligst kontakt Sigridur Thormodsdottir s.thormodsdottir@nordicinnovation.net
 
Tilbake til startsiden


illustrasjon
 
 
 
logoer

linje

Nordisk InnovationsCenter | Stensberggata 25 | 0170 Oslo Telefon (+47) 47 61 44 00 | Fax +47 22 56 55 65 | info @ nordicinnovation.net

 

Lenke til Nordisk InnovationsCenter sine nettsider Lenke til NORAs hjemmeside Lenke til AVFs hjemmeside Lenke til Islanske fiske- og landbruksdepartements hjemmeside Lenke til Innovasjon Norges hjemmeside Lenke til Det Færøyske Fiskeridepartementets hjemmeside Lenke til AG-Fisks hjemmeside